RESERVERINGSVOORWAARDEN

Elke reservering is strikt persoonlijk en kan in geen enkel geval aan derden overgedragen of onderverhuurd worden. Minderjarigen moeten begeleid worden door hun ouders of voogd. U kunt telefonisch, per fax of via e-mail reserveren.Vervolgens dient u binnen 5 dagen een schriftelijke bevestiging te sturen (ondertekend contract + aanbetaling). Uw optie wordt automatisch geannuleerd indien u niet binnen deze termijn reageert. Na ontvangst van uw reservering en aanbetaling (waarvan 25 € reserveringskosten, die niet aftrekbaar zijn en niet terugbetaald worden; de annuleringsgarantie wordt gratis verstrekt) ontvangt u, afhankelijk van de beschikbaarheid, een reserveringsbevestiging.

Staanplaatsen : aankomst 14.00 uur – vertrek 12.00 uur. Indien u de staanplaats niet voor 12.00 uur verlaat brengen wij automatisch één extra nacht in rekening. Bij aankomst dient u het volledige bedrag van uw verblijf te voldoen.

Huuraccommodaties : aankomst 16.00-19.00 uur. Bij aankomst dient u uw volledig betaalde rekening te overleggen. Indien u later aankomt wordt u geacht dit voor 18.00 uur te melden zodat wij andere afspraken kunnen maken over uw latere aankomst. U dient uw huuraccommodatie tussen 8.30 en 10.00 uur te verlaten; indien u later vertrekt wordt een dag extra in rekening gebracht. U wordt geacht de door u gereserveerde periode volledig te betalen, ook als u later aankomt of eerder weggaat dan voorzien. Dit geldt eveneens voor de bijkomende kosten. Indien u een huuraccommodatie heeft dient u het volledige bedrag van uw verblijf 30 dagen voor aankomst te voldoen. Als u niet binnen de aangegeven termijn heeft betaald, wordt uw reservering automatisch geannuleerd. Wanneer u het resterende huurbedrag verstuurt, verzoeken wij u vriendelijk twee cheques te sturen voor de borgsom, één van 300 € en één van 75 €, evenals een enveloppe met postzegel aan uw eigen adres. Nadat wij na uw vertrek één en ander hebben gecontroleerd, zullen wij bekijken of het huurobject schoon is. Indien dit voldoende is zullen wij u de twee cheques terugsturen in de hiervoor bedoelde enveloppe. In het tegengestelde geval wordt de cheque van 75 € door ons geïncasseerd, als de schoonheid als onvoldoende wordt beschouwd en ontvangt u de cheque van 300 € retour. Voor elke andere periode worden het resterende huurbedrag en de borgsommen betaald bij de overhandiging van de sleutels, op de dag van aankomst.

Denkt u aan het meenemen van lakens, onderlakens en kussenslopen. In het geval van een verlate aankomst zonder berichtge-ving vervalt de reservering automatisch om 11.00 uur op de dag volgend op de afgesproken aankomstdatum.

Annuleringen : : In het geval van een annulering bent u ons het volgende schuldig: - de reserveringskosten en,- als schadevergoeding wegens contractbreuk, een bedrag van 30 % van het totaalbedrag voor uw verblijf als u meer dan 30 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum annuleert; of het volledige bedrag van uw verblijf als u minder dan 30 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum annuleert. U kunt alleen annuleren door middel van een aangetekende brief vergezeld van een officieel bewijsstuk. Bij uw reserveringscontract van een huuraccommodatie heeft u automatisch

Een ANNULERINGSGARANTIE : Deze treedt in werking indien één van de volgende gebeurtenissen plaats vindt voor uw vertrek: ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden van uzelf, uw partner, één van uw (groot)ouders of (klein)kinderen of uw schoonzoon/dochter; bij het overlijden van uw broer, zus, schoonbroer of schoonzus; ernstige materiële schade aan uw eigen goed waardoor uw aanwezigheid onmisbaar is; gedwongen ontslag op economische gronden; ongeval of diefstal van uw voertuig en/of caravan op weg naar uw vakantieadres; het verkrijgen van een vast arbeidscontract na de datum van reservering van uw huuraccommodatie.

Huisregels :

De kampeerder wordt geacht de huisregels van zowel de camping als de zwembaden te respecteren. De camping is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan het eigen materiaal van de kampeerder. Honden die volgens de Franse wetgeving binnen de 1e of 2e categorie vallen worden niet toegelaten. Alle andere honden dienen gechipt en gevaccineerd te zijn; alle honden moeten verplicht aan de lijn. In het geval een kampeerder het verblijf van andere gasten verstoort of zich niet aan het reglement van het etablissement houdt, heeft de manager of zijn vertegenwoordiger, indien hij /zij dit noodzakelijk acht, het recht een mondelinge of schriftelijke waarschuwing te geven om de schending te stoppen. In het geval van een ernstige of herhaalde inbreuk op het reglement en een na officiële kennisgeving door de manager, kan deze de overeenkomst beëindigen. In het geval van een strafbaar feit heeft de manager het recht de politie in te schakelen.
Verkeer : de maximum toegestane snelheid is 10 km per uur. De slagbomen zijn gesloten tussen 23.00 uur en 7.00 uur; alle verkeer is dan verboden.

Het etablissement staat onder videobewaking. Camping “Le Domaine de Léveno” mag voor reclamedoeleinden gebruik maken van beeldmateriaal waarop u eventueel te zien bent. Bij aankomst krijgt u een clubarmbandje: u bent VERPLICHT dit altijd te dragen tot het einde van uw verblijf. Het geeft toegang tot de activiteiten en de zwembaden en het draagt bij aan de veiligheid op de camping. Beste klanten, wij moeten u op al deze zaken wijzen om ieder misverstand te voorkomen. Wij bedanken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt en we doen ons best om van uw vakantie een volledig geslaagde vakantie te maken.

Prettige vakantie !