Fietspaden in de buurt van de camping

FIETSPADDEN

Het Veloceaanse fietspad ligt dicht bij de camping en is zeer gemakkelijk te bereiken. Van de kwelders tot de poorten van de oceaan, kriskras door de regio tussen kleine kreken en fijne zandstranden. Alle routes zijn veilig en uitgerust voor familieritten onder het teken van veiligheid. Het is niet verplicht om de fietsen mee te nemen voor de vakantie. Inderdaad, het is heel goed mogelijk om ze direct op het Domaine te huren.

Vanaf het Domaine moet u 7 km rijden om La Baule te bereiken, 15 km om Piriac-Sur-Mer te bereiken (picknickplaats op de weg) en 20 km om Saint-Nazaire te bereiken. Met de "Lila" pendelbussen kunt u de brug van Saint-Nazaire oversteken om in alle veiligheid de fietspaden van Saint-Brévin-Les-Pins te bereiken (reservering op 02 40 21 50 97).

FIETSTOCHTEN DOOR DE REGIO

3 cursussen worden voorgesteld door de FFvélo in de buurt van de camping. De eerste, "Tussen megalieten en kruizen", is 86 km lang en duurt gemiddeld 6u45.
Het tweede parcours: "Rondom het schiereiland", beslaat 89 km voor een rit van ongeveer 7u15. De derde route, " de la cote d’amour à la Vilaine ", neemt u mee naar het noordelijke deel van het schiereiland Guerande over een afstand van ongeveer 100 km voor een gemiddelde duur van 8u30. Om meer te weten te komen over de verschillende routes in onze mooie regio, bezoek de website van onze partner veloenfrance.fr.

Fietsen Piriac-sur-mer

15 km gekenmerkt door schotel. Dit is de afstand om dit dorp te bereiken dat is gemaakt van smalle straatjes en oude granieten stenen. Onderweg een picknickplaats voor een pauze of zo het dorp Kervodué ontdekt u de rieten daken en de schatten van de regio.

Richting Saint-Nazaire

De naoorlogse stad beroemd om zijn scheepsbouw ligt op 20 km van Guérande.

Het receptieteam staat tot uw beschikking om u te adviseren over de verschillende routes te ontdekken. Maak een goede wandeling.